dimecres, de març 28, 2007

El meu agraïment a totes i a tots


Ja han passat uns quants dies des de la meva presentació com a candidat del PSC en les properes eleccions municipals del 27 de maig a Sant Quirze del Vallès, recordar que l’acte de presentació es va celebrar el passat divendres dia 16 de març. Aquest temps transcorregut m’ha servit principalment per dues coses, en primer lloc per tornar a expressar que és en l’exercici de la política local, en la proximitat que aquesta et dona, a on es pot aconseguir la màxima simbiosis amb els veïns i veïnes del poble. I en segon lloc, per agrair molt sincerament el magnífic escalf que els conciutadans en van donar aquest dia. També agrair la presència de persones de l’Executiva Central del nostre partit com va ser la presència del Vice-primer Secretari, el company Miquel Iceta, així com d’un gran nombre d’alcaldes, candidats i regidors de la comarca.

Del suport rebut per part dels quasi 300 assistents, voldria lògicament destacar el dels veïns i veïnes del nostre poble, i deixeu-me ser agosarat, d’aquest en trec no pròpiament una conclusió, però sí que un signe, una significació que em porta a dir que som bastantes les persones que vivim a Sant Quirze que volem que d’una vegada per totes, que això de l’Ajuntament es porti d’una altra manera, amb més seny, amb més rigor. Que volem pensar i treballar pel Sant Quirze d’avui però també pensant necessàriament amb el Sant Quirze del demà, ja ens toca, crec que hi tenim dret tots plegats.

Finalment reiterar el meu agraïment a totes i a tots per incrementar-me encara més aquesta il·lusió i, per que no dir-ho, passió, per afrontar aquest repte en el que tots i cadascun de nosaltres hi serem necessaris, per construir un Sant Quirze no només per viure si no per viure’l.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Brutícia, pintades, carrers mal condicionats (sense vorals) e il•luminació deficient. Soc veí de la zona feta per Ferrovial fa 4 anys a àrea nord. Allò està oblidat i d’altre banda l’IBI ha tingut un increment brutal.
Algú diu la Suïssa del Vallés, sincerament son collonades, tenim un poble mal endreçat i brut. Sort que tenim gent oberta i afable a les nostres organitzacions ciutadanes. Al bosc de casa meva va haver un incendi el passat cap de setmana, el bosquet està ple de brutícia, per sort no va arrivar a fer mal i vem avisar a temps. El pont que ens separa de Can Pallars, sembla el pont de l’oblit. El meus nens no poden anar caminant del Puri a casa per la sinistre connexió i mal urbanitzada connexió amb la resta del poble. Vull la ciutat dels nens i dels peatons. Confio en que facis propostes per tenir un poble net i et votaré. A la realitat em remeto per veure lo que s’ha fet fins al moment els que ara hi son.

Salutacions.

Sansegundo ha dit...

Jo hi era. Les ultimes eleccions vaig votar ERC, les properes et votare a tu perque has demostrat ser una persona dialogant i amb un projecta de poble. Et desitjo molta sort per el be de Sant Quirze

Anònim ha dit...

St. Quirze s’ho mereix, hem de deixar de banda les sigles, les afinitats polítiques, la filosofia (teòrica) del partit que més ens representa. Ara és l’hora de pensar en les persones, en la il·lusió, en la serietat, en les ganes de fer quelcom de positiu, en els sentiments que surten del cor.

Toni, el teu cor està a St. Quirze.

Jordi.

Anònim ha dit...

T'escric perquè de totes les candidatures, ets lúnic que em mereix confiança e il·lusió en recuperar el nostre poble i tornar a fer que ens sentim orgullosos de viure a Sant Quirze del Vallès.

Anònim ha dit...

Ara us toca fer propostes concretes. No ens servira de res que começeu am reflexions plausibles o posibles, toquen fets. Em refereixo a que toca dir "farem aixó, allà, en tant de temps, i sobre tot finançat de tal manera". Sembla ser que les finances del poble estan justetes, així que no serà facil de creure propostes que no estiguin acompanyades de una viabilitat creible.
Fes aixó i despres compleixe-ho i tens el meu vot. Els socialistes heu guanyat amb la neteja.
(ja no ens calen politics vocacionals, ens calen gestors profesionals)