dimecres, d’abril 04, 2007

"En los tiempos que corren..."


En alguns comentaris anteriors he fet referència al tema dels valors des de diferents punts de vista. Crec que són conceptes fonamentals en el desenvolupament de la nostra vida pròpia i relacional.

Per tant, el món polític tampoc se n'ha d’escapar. Cal fer política sense mentida, encara que sembli anacrònic, doncs sí, cal fer política sense mentida, torno a reiterar. El desenvolupament de càrrecs públics té responsabilitat afegida, la pròpia de la funció desenvolupada, més la de representació d’un col·lectiu de persones, més gran o més petit.

Malauradament, “en los tiempos que corren”, sembla quasi ofensiu fer aquests raonaments, però precisament per aquest motiu cal fer-los, i el més important, portar-los a la pràctica. Tots plegats cal que desenvolupem aquell sisè sentit que ens faci descobrir a aquell o aquella que menteix, ja sigui utilitzant la “bronca i el soroll” o la cara hipòcritament “amable”. Pel bé de tots plegats, "en los tiempos que corren”, cal desenvolupar aquest sisè sentit. Ens hi juguem molt, en tenim massa exemples.