dimecres, d’abril 11, 2007

Moments d'il.lusió


Com podeu comprovar, en aquest bloc he parlat poc de política, millor dit, he parlat poc de partits polítics, és evident que de forma interessada, doncs el que volia principalment és que fos un mitjà més personal, més íntim, s´hi se’n permet l’expressió.

Però a la tornada de la Setmana Santa, dia 10 d’abril, tan sols queda un mes per que entrem en plena campanya electoral de les eleccions muncicipals del 2007. I per tant, podríem dir que estem a “la recta final” d’aquesta convocatòria que ens toca a tots, i dic a tots, els que votaran i els que no votaran, de molt a prop. Jo diria que és la jornada electoral en la que ens juguem la realitat més propera, la dels serveis, les places, els equipaments, etc.

Haig de confessar que m’envaeix un cert pessigolleig, provenint de la il·lusió, de la responsabilitat i de les ganes de canvi. Vull que d’una vegada per totes tinguem l’oportunitat com a poble de millorar, de que siguem com a mínim “normals”, crec sincerament que en aquestes eleccions el quirzetencs i quirzetenques ens hi juguem molt, potser més que mai, aquests últims anys hem tocat fons. Cal regeneració política i un profund canvi en la manera de fer política i en la visió de poble, com a mínim això, cal tenir visió de poble, de futur, encara que evidentment sense descuidar la gestió diària. Sense present el futur és més complicat.